True
Kinderen.TV - TV kijken via internet, de beste Kinder tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

21-02-2023
Chicago Fire
Chicago Fire

Wanneer de brandweer wordt opgeroepen voor een motorongeluk, hebben Casey en Severide het idee dat de details niet kloppen. Mouch en Otis drijven uit elkaar. Brett, Foster en Kidd proberen in het geheim een deuk in de bumper van de ambulance te repareren.





New Amsterdam
New Amsterdam

Iedereens verhaal komt tot een verrassend, maar onvermijdelijk einde. Max en Wilder staan voor een dilemma over een goedkeuring voor een revolutionair medicijn tegen kanker. Reynolds doet er alles aan om een medische noodsituatie te verhelpen, terwijl Iggy een vrouw in nood helpt.



Urk!
Urk!

Niet alleen Teun en Greetje lopen stad en land af voor oude meubels, ook Gerda en Klaas scharrelen hun babykamer bij elkaar. Tony bezoekt de Urker hofleverancier voor een bijzonder gouden cadeau.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Zij zijn begonnen! Poetin haalt in de Russische troonrede uit naar het Westen, als schuldige van de oorlog in Oekraïne. En de verengelsing van de Nederlandse taal neemt een toevlucht tot verdriet van de taalpuristen.



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Marco heeft al heel snel door dat Mirna haar toekomst al helemaal heeft uitgetekend. Ja, Mirna legt de lat hoog. En dat is soms even slikken. Mark zoekt al heel snel fysieke toenadering tot zijn date Jolanda. Maar wat Jolanda betreft hebben ze zulke momentjes niet al te vaak.





NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Kensi Blye wordt opgepakt als hoofdverdachte in een moordzaak. Het team zoekt naar nieuwe bewijzen om haar onschuld te bewijzen.