True
Kinderen.TV - TV kijken via internet, de beste Kinder tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

22-02-2023


The Rookie Feds
The Rookie Feds

Nadat een vader en dochter op Thanksgiving zijn ontvoerd, ontdekt het team een gijzeling waarbij politie-afgevaardigden betrokken zijn. Wanneer de schutters een ruil voor de gijzelaars aanbieden, wordt Simone undercover gestuurd door Garza en Lopez arriveert om Wesley te helpen redden. Ondertussen zoeken Laura en Brendon naar een babyfoon die de identiteit van de ontvoerder bekend kan maken.



Steenrijk, Straatarm België
Steenrijk, straatarm België

Peter Schoonjans en zijn vrouw Winna Serrano wonen met zoon Leonardo in Sint-Martens-Latem waar ze hun eigen succesvolle kunstgalerie hebben. Zij wisselen drie dagen van leven, van huis en van budget met het gezin Verbaenen uit Turnhout. Moeder Veerle, vader Marc en hun dochters Vita en Viëna zitten sinds een jaar in collectieve schuldbemiddeling. Het gezin leeft nu van 200 euro per week.



The Rookie
The Rookie

Een vrouw die betrapt wordt op te hard rijden draagt een unieke elektronische halsband met daarin een explosief op een timer. Het is een van drie dergelijke halsbanden die afkomstig zijn van een man wiens zus voor hun bedrijf werkte. Ze werd tijdens een opdracht door ontvoerders vermoord in het buitenland. Agenten John Nolan en Celina Juarez zijn in een race tegen de klok om de ramp te stoppen.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Waar is Lucky? Volgens de politie in Rotterdam. Hoe blijf je zo dichtbij toch onvindbaar? Steeds vaker worden politieke besluiten juridisch aangevochten. Wie bepaalt tegenwoordig de regels in het land? Den Haag of de Rechtbank? Moeten menstruatieproducten gratis worden? En maken de Stones en de Beatles zich schuldig aan muzikale geschiedvervalsing?



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Rishon en Serena maken een voortreffelijke eerste indruk. Helaas ligt Rishons serenade net iets minder lekker in Serena's gehoor. Bas legt meteen zijn hele ziel op de sjoelbak, maar Saskia gaat sommige onderwerpen liever uit de weg.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Veel groenten worden steeds schaarser en dus ook steeds duurder. Hoe kan dat? En heeft de inflatie ook invloed op je relatie? Een onderzoek van ons Hart van Nederland-panel.