True
Kinderen.TV - TV kijken via internet, de beste Kinder tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

MTV Video Music Awards - Alle afleveringen
MTV Video Music Awards
MTV Video Music Awards: Afleveringen Jersey Shore: Family Vacation - Where's Ronnie?

De week van Mike en Laurens bruiloft is aangebroken en terwijl iedereen bij elkaar komt voor de grote dag, ontbreekt er één persoon. Waar is Ronnie?



MTV Video Music Awards
MTV Video Music Awards: Afleveringen Are You The One - This Sucks and Blows

Vrienden en familie zetten het huis op z'n kop. Jenna zoekt een middenweg tussen strategie en wat haar hart ingeeft. Een bezoekje aan de bonkkamer heeft explosieve gevolgen.



MTV Video Music Awards
MTV Video Music Awards: Afleveringen Teen Mom - Ready When You Are

Maci's anticonceptie loopt af en ze stelt voor dat Taylor zich laat steriliseren. De sociale media ontploffen als Tyler met vrienden uitgaat in Arizona, dus Catelynn gaat uit met vriendinnen. Cheyenne gaat naar Baltimore.



MTV Video Music Awards
MTV Video Music Awards: Afleveringen Teen Mom Young Mom's Club - Out of Chances

Heathers gezondheidsproblemen naar aanleiding van haar zwangerschap dwingen haar een belangrijke keuze te maken. De moeder van Cheyenne helpt haar financieel uit de brand. Nicoles band met nieuw vriendje Michael wordt nog hechter.



MTV Video Music Awards
MTV Video Music Awards: Afleveringen Jersey Shore: Family Vacation - Not again

Het plannen van de bruiloft gaat door, de jongens laten hun dansmoves zien en na nog een Ronpage op social media zit iedereen met een hoop vragen.



MTV Video Music Awards
MTV Video Music Awards: Afleveringen Teen Mom - Baby Fever

Ryan komt thuis na 90 dagen in de gevangenis en Maci is teleurgesteld dat hij niet beter z'n best doet met Bentley. De relatie van Cheyenne en Matt wordt serieus, maar Cory is geschokt als hij hoort dat ze een baby willen.



MTV Video Music Awards
MTV Video Music Awards: Afleveringen The Charlotte Show - Brazil

Rio, we komen eraan. Charlotte en Josh hebben hard aan hun relatie gewerkt en gaan op reis naar Brazilië. Hun romantische reis krijgt een minder leuke wending na een ruzie die Charlotte doet twijfelen aan hun relatie.



MTV Video Music Awards
MTV Video Music Awards: Afleveringen Jersey Shore: Family Vacation - The United States vs. The Situa

De groep komt samen ter ondersteuning van hun vriend Mike omdat die deze week z'n straf te horen krijgt wegens belastingontduiking. Intussen loopt Jwoww's huwelijk op de klippen, maar praat ze liever over Angelina's relatie dan de hare.



MTV Video Music Awards
MTV Video Music Awards: Afleveringen The Challenge - In Love and War

Kam en Leroy praten eindelijk over hun chaotische relatie als duidelijk wordt dat zij misschien iemand anders in het huis wil. Om een bondgenootschap te verbreken, onthult Wes een geheim dat mogelijk een stel uit elkaar kan halen.