True
Kinderen.TV - TV kijken via internet, de beste Kinder tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Kinderen.TV

Pokémon - Alle afleveringen

Pokémon

Pokémon: Een voorsprong krijgen op de competitie!

De leerlingen van de Pokémon School, professor Kukui en Kahuna Hala gaan naar de Lanakila berg op Ula'ula Eiland. Daar ontmoeten ze Cerah, een ster van het sleesprong-evenement. Cerah laat onze helden kennismaken met de sport. Lillie en Sneeuwvlok doen opgetogen mee en scoren hoog in de competitie. Sneeuwvlok laat een nieuwe sprong zien: Aurora Sluier!

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: De smaak van bitter en zoet!

Harper en Sarah vertellen dat ze door een Pokémon zijn gered toen ze verdwaald waren in het bos. Mallow herinnert zich dat Lana en haar hetzelfde is overkomen toen zij klein waren. De twee vriendinnen besluiten dat het tijd is om de Pokémon met de bijnaam Opa van het Bos te vinden en te bedanken. Ash en Pikachu, die altijd in zijn voor een avontuur, gaan ook mee. Al snel komen ze erachter dat Opa van het Bos een Drampa moet zijn.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Vechten tegen de tranen!

Na een dagje winkelen ontmoet Team Rocket de eerste liefde en mentor van Mareanie. Hij heeft nog steeds gevoelens heeft voor Mareanie. Vol jaloezie evolueert hij in een Toxapex en vergiftigt hij James. In zijn vergiftigde staat besluit James dat Mareanie bij Toxapex moet blijven. Mareanie rent wanhopig weg.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Een nutteloze Pokédex!

Rotom Dex vindt het leuk om op het huis te passen, terwijl Ash en de professors boodschappen gaan doen. Maar er gebeurt een ramp als er per ongeluk een wasmachine wordt geleverd met daarin een Was Rotom. Was Rotom belandt in de Pokédex van Ash en Rotom Dex komt in de wasmachine terecht. Daarna komt Rotom Dex nog in een aantal andere apparaten terecht en zelfs in een TV. Als dat maar goed afloopt.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Maak slapende Pokémon niet wakker!

Onze helden zijn benieuwd naar de afkomst van Komala, de partner van directeur Samson Oak. Nadat Samson de leerlingen heeft verteld hoe ze elkaar hebben ontmoet, laat hij Komala's indrukwekkende vaardigheid zien: hij kan vechten in zijn slaap. Ze krijgen nóg een lesje over slaap, als Jigglypuff iedereen in slaap zingt. Ze worden allemaal wakker met tekeningen op hun gezichten, behalve Komala.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Het nieuwe avontuur van de professoren!

Na hun reis door het Ultra Wormgat, keren onze helden terug naar de Pokémon School. Daar bedankt Lillie iedereen voor hun hulp bij het redden van haar moeder. Tijdens een strandwandeling vraagt professor Kukui professor Burnet ten huwelijk. Ze willen geen huwelijksceremonie houden, maar onze helden hebben andere plannen: er wacht hun een verrassingsceremonie!

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: 10.000.000 redenen om te vechten!

Onze helden vechten hard tegen een groep Pokémon die onder invloed van een Ultra Beast staan. Lusamine verzet zich nog steeds en wil niet gered worden. Gladion beseft dat de aanvallen van de Pokémon blijven doorgaan, totdat het Ultra Beast is verslagen. Ash stelt voor om Z-moves te gebruiken. Terwijl Gladion en zijn Pokémon voor afleiding zorgen, slaan Ash en Pikachu toe met een krachtige nieuwe Z-move: een bliksemstraal van 10 miljoen volt!

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: De onwillige redden!

Onze helden zijn door het Ultra Wormgat gegaan. Als ze Lusamine zien, schrikken ze omdat ze niks met hen te maken wil hebben. Het Ultra Beast heeft haar in zijn macht. Lillie, Ash en de rest van de vrienden laten zich niet van de wijs brengen en gaan door met hun reddingsmissie. Hun Pokémon komen ook in actie, maar dat geldt ook voor Lusamines Pokémon, die ook door het Ultra Beast beheerst worden.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Legendarische onthullingen!

Onze helden en de vier Eilandbeschermers van Alola komen bij elkaar bij het Altaar van de Sunne. Lillie en Gladion vragen de Eilandbeschermers om hen te helpen hun moeder, Lusamine, te redden. Nadat Tapu Koko en de anderen een ritueel hebben uitgevoerd, evolueert kleine Nebby in de machtige Solgaleo: een van de legendarische Pokémon van Alola.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Een familieaangelegenheid!

Onze helden zijn in shock, nadat Lusamine door het Ultra Wormgat is verdwenen. Ze willen haar terughalen, maar Gladion vindt dat dit een familieaangelegenheid is. Hij en Lillie beginnen samen aan een reddingsmissie. De klas van de Pokémon-school wil graag helpen en Kahuna Hala stuurt ze naar het Altaar van de Sunne op Poni Eiland. Lillie en Gladion komen Totem Kommo-o tegen en met de hulp van Sneeuwvlok en Silvally verslaan ze de Draaksoort Pokémon. Ash en de rest van de vrienden schieten hen te hulp.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: De herleving van de rivaliteit

Nadat Gary Ash te hulp is geschoten tegen Team Rocket, grijpt Ash de kans om eindelijk zijn rivaal uit te dagen voor hun allereerste Pokémon-gevecht.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Een gespannen situatie

De thuiskomst van Ash brengt heel wat met zich mee: een bezoekje van een oude vriend, een bezoek aan Professor Oak en een overval van Team Rocket. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Faba's wraak

Faba is vastbesloten zich te bewijzen tegenover Lusamine door een Ultra Beest op te roepen. Faba ontvoert Nebby en haalt hem over om zichzelf en hem te teleporteren naar het Aether Paradise. Ash, Gladion, Lillie en Lusamine arriveren als Nebby in een cocon verandert en het Ultra Wormgat zich begint te openen. Het Ultra Beest dat bekend staat als Symbiont, valt Lillie aan, maar Lusamine beschermt haar dochter.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: De ondergrondse drijvers

Met Pallet Town in gedachten zoeken onze helden naar een veerboot. Op een paar explosieve Electrode na, treffen ze de haven verlaten aan. Lukt het Ash om Team Rocket tegen te houden, voordat de veerboot in rook opgaat?

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Viva Las Lapras

Onze helden proberen een school Lapras te beschermen tegen een stel stropers. Lukt het onze helden om deze wantrouwende Pokémon ervan te overtuigen dat ze vrienden zijn, voordat het te laat is?

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: De komst van de Dragonite

Het gevecht van Ash om de Orange League Trofee woedt voort. Het wordt al snel duidelijk dat hij het tegen een sterke Dragonite moet opnemen om de Orange League Kampioen te kunnen worden.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Hallo, Pummelo!

Met zijn vier Orange League-badges in de hand moet Ash nog één uitdaging aangaan, voordat hij tot Kampioen van de Orange League gekroond kan worden. Zal het hem lukken?

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: De verdeelspooromweg

Als Ash en Tracey door het verdeelspoor van een wilde Vileplume verlamd zijn, moet Misty een plant uit die streek vinden om ze te redden.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Missie: herbeleving van een herinnering!

Nadat Lillie oog in oog is komen te staan met Silvally, durft ze weer geen Pokémon aan te raken. Met Nebby's hulp probeert ze herinneringen op te roepen die haar angsten kunnen verklaren, maar Faba wil daar niets van weten. Faba vangt Lillie en wil haar geheugen wissen, maar Silvally redt Lillie.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: De ongewone observator!

Onze helden vinden de duikboot van een wetenschapper op zee en ontdekken een school spetterende Magikarp. Ze willen de wetenschapper helpen met het bestuderen van de Magikarp Evolutie, maar Team Rocket heeft andere plannen.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: De dubbele uitdaging

Ash is erop gebrand om de laatste badge van de Orange League te winnen. Hij krijgt een voorproefje van de kracht van deze Gym Leader als zij hem helpt met het tegenhouden van een nieuwe aanval van Team Rocket.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Het Pokémon-voedselgevecht!

Als de Poké Ball van Snorlax breekt, heeft Ash een groot probleem. Hoe krijgen onze helden de soezende Snorlax over een bergpas naar het dichtstbijzijnde Pokémon Center?

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Het Pokémon-watergevecht

De plannen van onze helden worden onderbroken door een brand in een pakhuis in de buurt. Als ze proberen het vuur te bedwingen, blijken ze de hulp nodig te hebben van de plaatselijke brandweer: Team Wartortle.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Een ijskoude Charizard

Een trainer van de Gym Leader van Trovita Island heeft over Ash gehoord en daagt hem uit tot een gevecht. Als Pikachu is uitgeschakeld, kiest Ash zijn Charizard. Lukt het hem om de opstandige Pokémon te laten luisteren?

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: De nacht van de duizend poses!

Onze helden hebben een slaapfeestje in Professor Kukuis' huis onder toeziend oog van Professor Burnet. Iedereen heeft plezier, maar er zijn een paar minpuntjes: Turnator doet een Inferno Uitbarsting, en Professor Burnets Munchlax eet al het avondeten op. 's Avonds kan Lillie niet in slaap komen. Professor Burnet geeft haar advies geeft over haar familie. De volgende dag teleporteert Nebby haar onverwachts naar haar broer.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Pikachu in moeilijkheden

Ash en zijn vrienden gaan op zoek naar een enorme Pokémon, maar trappen in een val van Team Rocket. Pikachu en Meowth worden opgepikt door een enorme Pidgeot en dan moeten ze allemaal samenwerken om ze terug te krijgen.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Misty neemt een besluit

Nadat Misty in een draaikolk is gesprongen om een meisje te redden, hoort ze dat haar broer, Rudy, verliefd op haar is. Dan blijkt hij ook nog de eerstvolgende Gym Leader te zijn die Ash moet uitdagen.

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Een duistere dreiging

In Trovitopolis City horen Ash en zijn vrienden verhalen over een monster dat iedereen schrik aanjaagt. Dan barst de grond open en komen ze in het riool terecht. Ze staan oog in oog met het monster!

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Pokémon: Een belangrijke opdracht

Tijdens een zware onweersbui zien onze helden een groep Magnemite elektriciteit uit bliksemschichten opzuigen. Als ze eindelijk in de stad kunnen uitrusten, is er een volledige stroomuitval! Kunnen de Magnemite helpen?

Deze uitzending bekijken

Pokémon

Twee verliefde Pokémon

Onze helden ontmoeten een paar trainers die het niet goed met elkaar kunnen vinden, terwijl hun Nidoran overduidelijk dol op elkaar zijn. Misty is vastbesloten om deze romantische uitdaging aan te gaan.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.