True
Kinderen.TV - TV kijken via internet, de beste Kinder tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Thunderbirds are go! - Alle afleveringen
Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Terug naar de ranch

De Tracy's zijn op de ranch van oma om hun nieuwe uitrusting te testen. Het lijkt een soort vakantie, tot Max ineens levensgevaarlijke kuren krijgt.



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: De man van TB5

Lady P heeft John gestrikt voor een liefdadigheidsfeestje en Brains heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de smoking van John te voorzien van allerlei geheim-agenten-snufjes. Maar als blijkt dat De Hood zich in het feestgewoel heeft gestort, zijn die snufjes toch wel handig...



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Taxidienst Oma

Virgil gaat met Oma boodschappen doen, maar halverwege moeten ze naar een noodoproep. Dan blijken er twee locaties te zijn en moet Oma alleen op stap. Tegen alle verwachtingen in redt ze het slachtoffer en Virgil uit een netelige situatie.



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Bliksem uit het blauw

Een vliegtuig met een kostbare lading aan boord komt in een duikvlucht terecht en International Rescue moet te hulp schieten.



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Vulkaan

Brains schiet een eigenwijze wetenschapper te hulp die herhaaldelijk loos alarm heeft geslagen. Deze keer is het echter raak en gaat de vulkaan waarop hij werkt daadwerkelijk uitbarsten. Alleen, wie gelooft hem nog?



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Vechten of vliegen

Aan boord van een grote transport-zeppelin slaat de laadklauw op hol, waardoor 't luchtschip in de problemen komt. Daardoor is het voor de bemanning onmogelijk om het schip te verlaten.



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Hoge nood

Brandon, een jonge werknemer van Francois Lemaire - zelf een notoir probleemgeval voor IR - steelt de hightech weerballon van z'n baas om er een beetje mee te gaan joy-vliegen. Dat Scott daar de lol niet zo van inziet, spreekt voor zich...



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Verloren koninkrijk

Door een zeebeving stuit John toevallig op Atlantis, het legendarische verzonken rijk.



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Vanuit de diepte, deel 1

Tijdens een onderzoek op de zeebodem stuit een wetenschapsduo toevallig op de resten van de superraket van Jeff Tracy, de omgekomen vader van de Tracy-broers.



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Verzonken stad

Een familie ontmoet tijdens hun vakantie de Monteur, terwijl die blauwdrukken van de gevangenis waar De Hood in zit, wil stelen.



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Spookschip

Een verlaten ruimteschip komt als vanzelf tot leven en dit leidt tot levensgevaarlijke toestanden.



Thunderbirds are go!
Thunderbirds are go!: Op hol geslagen

Tijdens een testrit is een hoge snelheidstrein in Japan op hol geslagen en dreigt tegen een andere trein vol passagiers te botsen. De Thunderbirds denken dat dit een streek van de Hood is. Ze schieten te hulp.