True
Kinderen.TV - TV kijken via internet, de beste Kinder tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

10-04-2024


2Doc
2Doc: Afl. 23

Documentaire over de gevaarlijke reis die Noord-Koreaanse dissidenten ondernemen om het land te ontvluchten. De film richt zich op activisten en overlopers die beschrijven hoe moeilijk het is om te vluchten. Nu er overal landmijnen liggen in de gedemilitariseerde zone tussen Zuid- en Noord-Korea, moeten degenen die aan het regime van Kim Jong-il willen ontsnappen naar China vluchten. Maar daar worden ze geconfronteerd met de mogelijkheid van arrestatie of repatriëring naar Noord-Korea, waar marteling of de doodstraf op ze wacht. Interviews worden gecombineerd met in het geheim opgenomen beelden van vluchtende Noord-Koreanen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 101 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 april, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Evgeniy Levchenko en Iris Koppe over de oorlog in Oekraïne. * 50 jaar Nits! Te gast: zanger Henk Hofstede, drummer Rob Kloet en toetsenist Robert Jan Stips. * BioStabil: wonderhanger, of een onzinproduct? * Hoofdonderzoeker Clemens van Blitterswijk over wetenschappelijke doorbraak.



Mirakel n°71
Mirakel n°71: Afl. 1

Nathalie bereidt zich voor op haar reis en bespreekt haar plannen met haar neuroloog. Daarna brandt ze een kaars in de Lourdesgrot van Oostakker, waar het achtste mirakel van Lourdes zich voltrok. Ze spreekt met theoloog Hans Geybels die zijn eigen 'mirakelmuseum' heeft en bezoekt de Nederlandse Hersenbank, waar baanbrekend MS-onderzoek wordt gedaan op gedoneerde hersenen. En ze volgt een lezing 'kansberekening op een mirakel' bij wetenschapsfilosoof Jean Paul Vanbendegem. Hierna neemt Nathalie afscheid van haar geliefden en vertrekt ze met haar twee reisgenoten, fotografe Lieve Blancquaert en verpleger Gustave Dikumueni.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 63 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 april, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Het Europees Parlement stemt vandaag over het nieuwe migratie- en asielpact. In het voorstel staat dat migranten voortaan aan de buitengrenzen van de EU horen of ze naar binnen mogen. * Oekraïense soldaten die naar het front gaan kunnen hun sperma of eicellen laten invriezen. In een onlangs aangenomen wet worden strenge voorwaarden gesteld aan ingevroren zaadcellen wanneer de man overlijdt. Zonder testament kunnen die niet zomaar worden gebruikt. * Israël en Hamas onderhandelen op hoog niveau over een staakt-het-vuren. Hamas wil alleen een voorstel accepteren met een permanent staakt-het-vuren en het terugtrekken van Israëlische troepen.



Spoorloos
Spoorloos: Afl. 4

Ad is het achtste kind van zijn Roemeense moeder. Ze had volgens de adoptiepapieren geen vast adres en geen inkomen. Ze bracht daarom de kleine Ad naar haar minnaar die ook niet voor hem kon zorgen. Ad kwam terecht in het kindertehuis en werd van daaruit geadopteerd door zijn Nederlandse ouders. Hij vraagt zich af of zijn moeder er nu beter aan toe is en of haar toenmalige minnaar zijn vader is. Ad wordt in zijn zoektocht gesteund door zijn vrouw, die uit China geadopteerd is. Zij vindt het moeilijk dat zij geen enkele informatie heeft over haar ouders, maar gunt het Ad zeer dat hij zijn familie vindt.



OnsOranje
OnsOranje: A quick start gave us the win! 🤩💥 | ALL ACCESS LEEUWINNEN

De OranjeLeeuwinnen sluiten de interlandperiode in april af met winst! Bekijk hier behind the scenes-beelden van de tweede EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen in aanloop naar UEFA Women's EURO 2025. Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier



Van de wereld
Van de wereld: Afl. 2

Het leven van Wyzte (18) wordt geportretteerd. Na een nacht stappen valt hij in de gracht en komt hij te overlijden. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 14

De monochroom grijze sculpturen en installaties van de Belgische kunstenaar Hans Op de Beeck worden in Kunsthal KAdE in Amersfoort gecombineerd met depotstukken uit het nieuwe CollectieCentrum Nederland. Daar hebben vier musea hun collecties ondergebracht: het Nederlands Openluchtmuseum, Paleis Het Loo, het Rijksmuseum en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Directeur van Museum JAN Marieke Uildriks bekijkt de dialoog tussen de zeer verschillende kunstwerken.



Zussen
Zussen: Afl. 2

Rolinde gaat in complotten denken als Geert Hendriks op de boerderij aast; was de dood van haar vader wel een ongeluk? Faya's leven komt op z'n kop te slaan en ze besluit dingen uit te gaan zoeken. Nienke begint toch te twijfelen aan haar afkomst, maar durft de confrontatie met haar ouders niet aan.



The Rookie
The Rookie

Wanneer een peuter wordt gevonden op de plaats van een misdrijf, moeten John en Bailey beslissen of ze het kind voor de nacht naar een opvangcentrum brengen of zelf voor haar zorgen. Tim verdwijnt als er iemand uit zijn verleden terugkeert.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Viktor en Quirine zijn in Nieuw-Vennep bij Louise, Casper en hun kinderen. Het gezin woont in heel ruim huis en er is genoeg ruimte om alle spullen op te bergen. Toch lukt dat niet en is het huis volledig dicht geslibd. Overal staan bigshoppers vol troep en de kasten puilen uit. Louise ziet door de spullen haar huis niet meer en koopt vaak dingen die ze al heeft omdat er geen overzicht is. Casper vindt het in de woonkamer zo ongezellig door de troep dat hij liever in zijn kantoor zit. De kinderen zijn inmiddels zo gewend aan de situatie dat ze deze normaal vinden. Tijd voor actie!



Tijl in het voetspoor van...
Tijl in het voetspoor van...: Afl. 6

Tijl is in het mekka van de opera in het Duitse Bayreuth, in Wagners eigen operahuis. Hij is hier tijdens de jaarlijkse Bayreuther Festspiele, een festival waar een maand lang elke avond een opera van Richard Wagner klinkt. Fans van over de hele wereld komen hier naartoe. Tijl ontmoet de fans en gaat ook zelf naar de opera. Ook reist Tijl naar Venetië, de plek waar Wagner sterft. Tijl maakt de balans op, want na zijn overlijden stopt het verhaal Richard Wagner niet.



Meiden Die Rijden
Meiden Die Rijden: Afl. 3

We rijden mee met snelheidsduivel Rachel, die met haar truck het noorden en oosten van het land doorkruist om daar de buurtsupers te bevoorraden. Ook maken we kennis met Eva, die een touringcar bestuurt naar uiteenlopende bezienswaardigheden. En we rijden mee met tanktopper Mirjam, die met haar rijdende tankstation door Nederland dendert.



AFC Ajax
AFC Ajax: KELLY'S ANGELS #8 | 'This really suited me' 📸

In de achtste aflevering van Kelly's Angels gaat Kelly op pad met Romée Leuchter. De spits beleefd een heel goed seizoen en is sinds kort de all-time topscorer van de Ajax-vrouwen. Om dit te vieren stond er een uitgebreide fotoshoot op het programma. #Kellysangels ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 73

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 31

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



First dates
First Dates: Afl. 20

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 72

In Winssen hebben Huub en Adelheid Kortekaas hun droomhuis gebouwd in de vorm van een tempel. Niets is te gek voor het spirituele kunstenaarsduo. Van gigantische stalen sculpturen tot aan kiemplantjes die in elke ruimte te vinden zijn. Adelheid en de ongeneeslijk zieke Huub genieten nu het nog kan van hun paradijs. * In het Groningse Uithuizermeeden telen Jouke en Liz op biodynamische wijze groenten in de volle grond. Waar andere mensen misschien onkruid zien, zien zij heerlijke kruiden. * Boswachters Marieke en Paul ontdekken de ecologische waarde van het rietlandschap onder de rook van Alkmaar.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 51

Veronica van Hoogdalem is de rechterhand van Jeroen. * Kamerlid Habtamu de Hoop krijgt veel bijval nadat Johan Derksen zich gisteren in Vandaag Inside racistisch uitliet over hem. Ook in de Tweede Kamer is de verontwaardiging groot. De Hoop schuift aan. * Morgen bespreekt de Tweede Kamer de toekomst van de NPO, waar forse bezuinigingen op de loer liggen. We bespreken het met hoofdredacteur VPRO Sarah Sylbing, voorzitter PowNed Dominique Weesie en mediajournalist Mark Koster. * Wolter Kroes zit 35 jaar in het vak en brengt deze week het eerste deel van zijn jubileumalbum met nieuwe liedjes uit. Hij schuift aan en treedt op.



PSV
PSV: 𝗢𝗡𝗘𝗕𝗟𝗔𝗗𝗘 𝗕𝗢𝗦𝗦 𝗕𝗔𝗧𝗧𝗟𝗘 met Ruud Gullit & Robbie 🎮⚽️

Mysterieuze gasten, wereldklasse doelpunten en spannende gevechten! 🤜🤛 Zal er iemand in staat zijn om onze esporters Manuel Bachoore, Emre Yilmazz en Ali Riza Aygün te verslaan met een gelijke score voor de hoofdprijs? 🏆 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 101

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Britt is een dame van details, maar Wesley heeft ook zo zijn verwachtingen. Voor Charles en Pim is eten absoluut de favoriete liefdestaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Wist je dat bomen ook weleens een knipbeurt krijgen? Dat noemen ze snoeien.

Wist je dat bomen ook weleens een knipbeurt krijgen? Dat noemen ze snoeien. Snoeien of het kappen van bomen lijkt soms zo makkelijk en stoer maar dat is het niet altijd. Je moet heel voorzichtig te werk gaan om een boom of plant op een zorgvuldige manier te snoeien. Waar moet je allemaal op letten? Pascal loopt een dagje mee met een speciaal snoeibedrijf van drie generaties snoeiers. Mermelien wil een nieuwe vliegbezem van een merkboom.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Deze keer gaan de mannen de balletjes draaien bij de bingo in Ulft en ontmoeten ze postbode Ad Vermeulen, die niet stil wilde zitten toen hij met pensioen ging.



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 23

Steven en Jamie Kazàn nemen het op tegen Jasper Demollin en Tobias Camman.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 86

Week van de Rechtvaardige Straat: verkeersdoden zijn vaak fietsers * Oppervlaktewater in Nederland is ernstig vervuild * Met de trein reizen in een rolstoel is niet makkelijk, weet Floris: nieuwe landelijke afspraken moeten daar verandering in brengen * Verbazing over 1 eurotax op elektronica



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 72

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Bellinga's misbruiken eigen kinderen & Maxime Meiland blijft liegen: 'Vader mag dochter

Jan Roos en Dennis Schouten praten door over Maxime Meiland, ze liegt in haar boek ook over de vader van dochter Claire. De Bellinga's gaan nog een stap verder, dit kan echt niet meer. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail en deze week de hele live show van vorige week via: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Hoe de Wereld werkt S1 #7 - Money Maker: wie wordt de beste bankier?

Hoe de Wereld werkt S1 #6 - Ondernemen in de praktijk In deze laaste aflevering van het seizoen heeft Jelena een speciale gast uitgenodigd: Paul Brinkkemper, de bedenker van het spel Money Maker! Hij zal ons het verhaal achter het spel vertellen, waarna we met 3 jonge gasten (Tyler, Daney en Aeden) gaan testen wie de wereld van geld het best begrijpt en de winnaar van de aflevering wordt! Ben je nieuwsgierig geworden naar het spel Money Maker? Kijk dan hier: -referral link- --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Vita Cleo
SHOOT, DOUBLE DATE & NIEUWE OPPAS | VITA CLEO VLOG #160

In deze video heb ik een shoot, gaan we double-daten met Wout en Elise, is het ineens 25 graden en hebben we een fantastische nieuwe oppas! Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



Gio
Gio: VANDAAG BEGINNEN WE AAN HET NIEUWE ZWEMBAD!😍

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: REGENBOOG CHALLENGE!

Laten we de nieuwste #rainbowhigh poppen samen unboxen! Ze zien er zo vrolijk en leuk uit, maar NOG leuker: ze hebben nu ook SLIJM en HUISDIEREN! Het is zo enorm schattig. Welke kleur denk je dat ik ga openen? #rainbowhighbenelux #advertentie



Feyenoord
Feyenoord: Supporters 🗣️ team. 🔊

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 70

Tijd voor MAX staat in het teken van ernstige oogaandoeningen. Meer dan 300.000 Nederlanders zijn slechtziend of blind. Dat aantal stijgt explosief, terwijl het in de helft van de gevallen te voorkomen is. Onder anderen theatermaker en actrice Aysegül Karaca is te gast en de Sven Hammond Big Band treedt op. Oud-presentator van Nederland in Beweging Olga Commandeur weet wat het is om slecht te zien en doet in de uitzending een oproep voor meer onderzoek naar oogziektes.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 5

Tom nodigt Sarah Bunting nogmaals uit, maar Robert blijft moeite met haar houden. Thomas keert terug na een kort bezoek aan zijn zieke vader. Baxter vermoedt dat er meer aan de hand is dan Thomas laat zien.



FORMULA 1
FORMULA 1: Inside The Opening Lap Chaos In Japan! | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Workday

Join Jolyon Palmer as he provides his unmissable insight into the dramatic opening lap of the 2024 Japanese Grand Prix as Daniel Ricciardo and Alex Albon collided. The former F1 driver also analyses Logan Sargeant's crash in FP1. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 100

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: DRESS TO IMPRESS, MAAR IK MAG MAAR 1 KLEUR GEBRUIKEN! || Let's Play Wednesday

Juist, probeer deze challenge maar eens te WINNEN! Dat ga ik natuurlijk proberen, door de allerleukste outfits samen te stellen in 1 kleur! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



PSV
PSV: INTERVIEW | Nina Nijstad ➟ 2️⃣0️⃣2️⃣8️⃣

PSV heeft het contract van Nina Nijstad opengebroken en met drie jaar verlengd. De middenveldster annex verdedigster lag nog vast tot de zomer van 2025, maar daar voegt de club nu drie jaar aan toe. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: LAATSTE VOORBEREIDINGEN VOOR DE BEVALLING! #3893

Deze video bevat een samenwerking met Emma Sleep. Gebruik '𝗘𝗡𝗭𝗢𝗞𝗡𝗢𝗟𝟭𝟬' voor 10% extra korting via: Klik hier producten van mijn bed: •⁠ ⁠Emma Signature Boxspring (Beige) •⁠ ⁠Emma Hybrid Premium Matras (Beige) •⁠ ⁠⁠Emma Diamond Degree Topper •⁠ ⁠⁠Emma dekbedovertrek en kussenslopen Katoen (Wit & Beige) •⁠ ⁠⁠Emma Hoeslaken Matras Katoen (Wit) •⁠ ⁠⁠Emma Matrasbeschermer •⁠ ⁠⁠Emma Premium Wolkenkussen •⁠ ⁠⁠Emma Dekbed ▬ Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Uiteindelijk is het gelukt! 🙌🏻 Heb jij ookal een dansje gedaan vandaag? #shorts #debe

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



FORMULA 1
FORMULA 1: LEGENDS: Juan Pablo Montoya’s Race for the 2003 Championship | F1 Beyond The Grid Podcast

Seven-time Grand Prix winner Juan Pablo Montoya joins Tom Clarkson for the first episode of F1 Beyond The Grid’s LEGENDS episodes. Going into the final two races of 2003, Montoya was only three points behind World Championship leader Michael Schumacher in a three-way fight for the title, with Kimi Raikkonen just behind them. But by the season finale, the Colombian was out of contention – so where did it all go wrong? Juan Pablo reflects on the highs of his wins at Monaco and Hockenheim that year, the lows of his championship-ending collision with Rubens Barrichello, and whether there was anything he could have done differently to become World Champion. Montoya also discusses whether he treated Michael differently to other drivers on track and addresses their famous incident at Imola in 2004. He explains how he got the better of Ralf Schumacher, why he couldn’t be friends with his rivals, and much more. Plus, Juan’s son Sebastian drops by to talk about his Formula 3 ambitions this year, what it’s like having an ex-F1 driver as his dad, and the best piece of advice JPM has given him. 01:12 Where he lost the 2003 title 08:33 One-lap qualifying 16:08 Rivalries with Ralf and Michael Schumacher 23:48 Wins at Monaco and Hockenheim 31:02 Anything he could have done differently? 33:16 Sebastian Montoya drops by 42:40 Quickfire questions For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: SUPERHELD | Kinderliedjes | Minidisco

Videoclip van het kinderliedje Superheld. Wil jij ook een echte superheld zijn, groot en stoer, dapper en sterk… TEKST van SUPERHELD Wil jij ook een echte superheld zijn (o ja!) Groot en stoer, dapper en sterk Refrein: Wil jij ook een echte superheld zijn (o ja!) Groot en stoer, dapper en sterk Ik wil graag een superheld zijn (o ja!) Dat lijkt mij het allermooiste werk Geheim agent James Bond: Ik ben 007, shaken not stirred Shaken not stirred, shaken not stirred 007, shaken not stirred, met mijn Walther PPK Refrein: Wil jij ook een echte superheld zijn… Tarzan, de koning van de jungle: Mijn naam is Tarzan - (Tarzan-yell) Mijn naam is Tarzan - (Tarzan-yell) Geheim agent James Bond: Ik ben 007, shaken not stirred Shaken not stirred, shaken not stirred 007, shaken not stirred, met mijn Walther PPK Refrein: Wil jij ook een echte superheld zijn… Batman, de duistere ridder: Ik ben Batman, in de Batmobile De Batmobile, de Batmobile Ik ben Batman, in de Batmobile In de Batmobile Mijn naam is Tarzan - (Tarzan-yell) Mijn naam is Tarzan - (Tarzan-yell) Geheim agent James Bond: Ik ben 007, shaken not stirred Shaken not stirred, shaken not stirred 007, shaken not stirred, met mijn Walther PPK Refrein: Wil jij ook een echte superheld zijn… De Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga, man! Doe een ninja move Een ninja move, een ninja move Cowabunga, man! Doe een ninja move Ik wil pizza, nu! Ik ben Batman, in de Batmobile De Batmobile, de Batmobile Ik ben Batman, in de Batmobile In de Batmobile Mijn naam is Tarzan - (Tarzan-yell) Mijn naam is Tarzan - (Tarzan-yell) Geheim agent James Bond: Ik ben 007, shaken not stirred Shaken not stirred, shaken not stirred 007, shaken not stirred, met mijn Walther PPK Refrein: Wil jij ook een echte superheld zijn… Superman, de man van staal: Ik ben Superman, daar in de lucht In de lucht - ja, in de lucht Ik ben Superman, daar in de lucht Met een rare rode broek Cowabunga, man! Doe een ninja move Een ninja move, een ninja move Cowabunga, man! Doe een ninja move Ik wil pizza, nu! Ik ben Batman, in de Batmobile De Batmobile, de Batmobile Ik ben Batman, in de Batmobile In de Batmobile Mijn naam is Tarzan - (Tarzan-yell) Mijn naam is Tarzan - (Tarzan-yell) Geheim agent James Bond: Ik ben 007, shaken not stirred Shaken not stirred, shaken not stirred 007, shaken not stirred, met mijn Walther PPK Refrein: Wil jij ook een echte superheld zijn… Dat lijkt mij het allermooiste werk Dat lijkt mij het allermooiste werk Dat lijkt mij het allermooiste werk WEBSITE: www.minidisco.nl FACEBOOK: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 68

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn president-directeur Marjan Rintel, verslaggever Terrorisme en Veiligheidsdiensten bij De Telegraaf Silvan Schoonhoven en D66-Kamerlid Hanneke van der Werf. Met hen hebben we het over de toekomst van de luchtvaartsector, over de beweging van soevereinen en over het gevaar van datalekken.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: VALSSPELER BETRAPT OP BEELD + PAASEiTJES ZOEKEN | Bellinga Vlog #3131

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 100

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 72

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



OnsOranje
OnsOranje: A needed win! 📈🧡 | Highlights Nederland - Norway

De OranjeLeeuwinnen winnen de tweede EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier