True
Kinderen.TV - TV kijken via internet, de beste Kinder tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

Wat een Uitvinding! - Alle afleveringen
Wat een Uitvinding!
Wat een Uitvinding!

In de afgelopen weken hebben 42 uitvinders in 'Wat een Uitvinding!' met elkaar gestreden voor de ultieme hoofdprijs: hun eigen uitvinding in alle winkelschappen in Europa. Vanavond in de finale wordt bepaald wie van de zes finalisten de hoofdprijs wint. De uitvindingen worden getest bij families thuis; welke uitvinding biedt de ultieme oplossing voor een alledaags probleem?Wat een Uitvinding!
Wat een Uitvinding!

Zeven uitvinders beweren elk de oplossing te hebben uitgevonden voor een alledaags probleem op het gebied van klussen. Van een handzaam schuurblokje, een buismaatje, tot verf uit pak; alle uitvindingen worden beoordeeld door een honderd man tellende deskundige publieksjury en de vakjury, waar speciaal voor dit thema tv-klusser Albert is aangeschoven.Wat een Uitvinding!
Wat een Uitvinding!

Zeven uitvinders beweren elk de oplossing te hebben uitgevonden voor een alledaags probleem op het gebied van handigheid. Van een fietskarwinkelwagen tot een game-handschoen; alle uitvindingen worden beoordeeld door een honderd man tellende deskundige publieksjury en de vakjury, waar speciaal voor dit thema ontwerper Florian Nelemans, bekend van 'Je Huis op Orde' is aangeschoven.Wat een Uitvinding!
Wat een Uitvinding!

Zeven uitvinders beweren elk de oplossing te hebben uitgevonden voor een alledaags probleem op het gebied van buiten & bewegen. Van een plantswinger, een fietsregenjas tot een walnotenraper. Alle uitvindingen worden beoordeeld door een honderd man tellende deskundige publieksjury en de vakjury, waar speciaal voor dit thema boer en buitenmens Bertie Steur is aangeschoven.